Spa 2

Den perfekte forkælelsesgave til hende der har alt – ideel som venindegave.

Spa 2-behandlingen er til Jer, der ønsker en silkeblød og strålende hud.  De døde hudceller på hudoverfladen kan fremkalde et trist og gråt udseende. Vores scrub-behandling frembringer hudens naturlige glød, fordi den sætter gang i blodcirkulationen. Vores speciallavede bodyscrub indeholder økologisk sukker, gurkemeje og tamarind, som har været brugt i Thailand i mange år. Produktet er 100 % naturligt. Efterfølgende bliver du skyllet af med varmt vand, og du får en energifornyende aroma-massage, og behandlingen fuldendes med en lækker hovedbunds- og ansigtsmassage. Afslutningsvis serverer vi vand og frisk frugt, og du bliver indhyllet i et blødt og varmt håndklæde.

Behandlingen indeholder:

  • 30 minutters body scrub
  • 60 minutters full body aroma massage
  • 30 minutters hovedbunds- og ansigtsmassage

Priser

  • Rojana Spa 2 – 120 minutter (1 pers.) …….. kr. 895,- (2 pers.) ……..kr. 1.790,-

En spa-oplevelse med bodyscrub og massage er den perfekte gave til hende – uanset om det er din kone, kæreste, veninde, søster eller mor, så vil hun sætte stor pris på, at du vil forkæle hende med et luksuriøst wellnessgavekort. Se mere om gavekort her.

Rojanas indbydende og nyrenoverede spa-klinik ligger i hjertet af Holstebro – nær Herning og Struer.

Rojana spa 1 byder på: bodyscrub, jacuzzi med mælkespa/mælkebad, full body aroma massage og hovedbunds- og ansigtsmassage. Under spa-forløbet kan du vælge mellem hvidvin eller champagne, chokolade eller frisk frugt. Se mere her. 

Rojana Spa 3 byder på: afslappende jacuzzi og full body aromamassage. Tag en pause og få overskuddet tilbage. En perfekt wellness-oplevelse for alle – ideel gaveide til kæresten, ægtefællen eller veninden. Se mere her.