Firma ordning

Hvad kan vi tilbyde jer?

Stabilitet og højt fagligt niveau med veluddannede massører. Vi behandler typisk for ondt i ryggen, smerter i skuldre og nakke, hovedpine osv. Årsagen er ofte stillesiddende monotont arbejde, lange arbejdsdage foran pc’en i forkerte arbejdsstillinger mv.

 

Loyalitet og nedsat sygefravær

Nedtrykte og anspændte medarbejdere er ineffektive. Massage kan på én gang afhjælpe stress og fysiske spændinger. At være i fysisk harmoni har ikke kun betydning for vores personlige velvære, men også for vores præstationer og evne til forandring og udvikling.

Stress er en psykisk belastning, som i dag er blandt de mest udbredte årsager til ikke alene muskelspændinger, men også andre fysiske symptomer og lidelser – f.eks. hovedpine, søvnløshed, manglende koncentration m.m.

Smerter og spændinger i kroppen kan også være udelukkende fysisk relateret – enten på grund af sportsskader, hårdt fysisk arbejde eller – lige så ofte – på grund af stillesiddende kontorarbejde.

Men uanset årsagen til symptomerne, uanset om de skyldes forhold i privat- eller arbejdslivet, følger mistrivsel og ringere performance på jobbet altid med. Derfor er det oplagt at få et tilbud på en firmaaftale med massagebehandlinger hos os.

 

Massage på klinikken i Holstebro

Er I få medarbejdere, eller ligger firmaet i nærheden, kan I komme i vores klinik Østergade 2 i Holstebro. I bestemmer selv, hvornår og hvor ofte I vil komme i vores åbningstid.

Det er også muligt at købe et medarbejder-klippekort til 5 behandlinger, alt efter behov. Et klippekort er gyldigt i 6 måneder fra udstedelsesdatoen.

 

Massage i virksomheden

En firmaordning forudsætter minimum 3 timers behandling minimum hver 4. uge. Vi kører kun ud til faste ordninger i Holstebro og omegn.

I betaler kun for massagen – ikke for briks, pause osv. Vi opsætter briks, og sørger for lagner, olier, musik osv.

I skal stille et egnet lokale samt håndvask og toilet til rådighed.

Kontakt Rojana direkte på 3011 1572 eller info@rojana.dk for et skriftligt tilbud.

 

Betaling

Firmaaftaler kan afregnes med medarbejderne på flere måder:

– Virksomheden kan afholde alle omkostninger i forbindelse med massagen. Hvis det er tilfældet, er massagen fuldstændig gratis for medarbejderen.

– Virksomheden kan betale en del af massagen. Dette betyder, at virksomheden f.eks. betaler kr. 155,- pr time, og at medarbejderen betaler kr. 170,- pr time.

I begge tilfælde kan virksomheden vælge at modtage en samlet faktura en gang om måneden, og efterfølgende afregne med medarbejderen, eller medarbejderen kan afregne i klinikken, og efterfølgende få hel eller delvis refusion fra virksomheden. Uanset hvilken afregning der vælges, skal man som hovedregel huske at oplyse den virksomhedsbetalte andel af prisen til skattevæsenet.

Ved kørsel med mere end 25 kilometers afstand fra Østergade 2A 1th, 7500 Holstebro (ud fra rute via Google maps), tillægges kørselsgebyr på 2,50 dkr pr. km plus moms.

Vi tilbyder også massage under sportsarrangementer, f.eks under løb, cykling mv.

Kontakt indehaver Rojana Panthama på e-mail info@rojana.dk og få et uforpligtende skriftligt tilbud.