Head & Face Massage

– Medium –

Ansigtsmassage og hovedbundsmassage er en fantastisk afslappende behandling, som både kan anvendes mod bestemte lidelser og som velværebehandling og til stresslindring.

Vi masserer, og udfører akutryk på hovedbund, nakke, skuldre, arme og ansigt med henblik på at afhjælpe forskellige lidelser, og at lade muskelfibrene afspændes. Vi masserer de muskler, der udspringer fra hovedet helt ned til det punkt på ryggen, hvor de hæftes.

Hovedet masseres overvejende med tryk på akupunkturpunkter. Dernæst gives en stimulerende og afspændende ansigtsmassage, som fremmer energiflowet og elasticiteten i huden, idet blodstrømmen gennem muskelvævene øges. Den beroligende og plejende ansigtsmassage løsner ansigtsmusklerne helt op, og giver en skøn fornemmelse af velvære.

Priser  

  • Head & Face Massage – Ansigtsmassage og hovedbundsmassage – 30 minutter (1 pers.) …….. kr. 290,- (2 pers.) ……..kr. 580,-
  • Head & Face Massage – Ansigtsmassage og hovedbundsmassage – 60 minutter (1 pers.) …….. kr. 400,- (2 pers.) ……..kr. 800,-
  • Head & Face Massage – Ansigtsmassage og hovedbundsmassage – 90 minutter (1 pers.) …….. kr. 590,-    (2 pers.) ……..kr. 1.180,-

(Alle tider er inkl. 10 min. rengøring, omklædning og journalføring)

Alle behandlinger aftales individuelt mellem klient og behandler afhængigt af behovet, så du altid kan bede om behandling på specifikke steder, hvis du er særligt generet eller øm.

Når I booker parmassage eller massage til 2 personer, foregår behandlingerne i samme rum samtidigt og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).

Få en lækker ansigtsmassage og hovedbundsmassage i nyrenoverede og luksuriøse behandlingsrum i centrum af Holstebro – i Midt- og Vestjylland.