Aroma Massage

– Blid –

Full body Aroma massage er en meget behagelig massageform, hvor hele kroppen masseres med æteriske olier udvundet af nærende urter og blomster. Massageolien opvarmes, og vi blander den med de velduftende æteriske olier, som du selv kan vælge ud fra vores duftsortiment, inden den afslappende aroma massage påbegyndes.

Aromabehandlingen påvirker hud, væv og organer, ligesom kroppen som helhed påvirkes på forskellige måder. Virkningen forstærkes yderligere af aroma massagens psykologiske effekt. Den terapeutiske berøring giver samtidig mulighed for at øge det følelsesmæssige velbefindende, og man føler sig dybt afslappet og beroliget efter endt behandling.

Priser

  • Aroma Massage – 60 minutter (1 pers.) …….. kr. 450,-    (2 pers.) ……..kr. 900,-
  • Aroma Massage – 90 minutter (1 pers.) …….. kr. 660,-    (2 pers.) ……..kr. 1.320,-
  • Aroma Massage – 120 minutter (1 pers.) ……. kr. 850,- (2 pers.) …….kr. 1.700,-

(Alle tider er inkl. 10 min. rengøring, omklædning og journalføring)

Husk at alle behandlinger aftales individuelt imellem klient og behandler afhængigt af behovet, så du kan altid bede om fokus på et bestemt område, eller flere steder hvor du er særligt generet eller øm.

Når I booker parmassage eller massage til 2 personer, får I jeres behandlinger i samme rum samtidig og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).

Find Rojanas professionelle massage-, akupunktur, og wellnesklinik i hjertet af Holstebro – nær Herning og Struer.