Klassisk ansigtsbehandling

Klassisk ansigtsbehandling er en fantastisk afslappende behandling, som både kan anvendes mod bestemte lidelser og som velvære behandling og til stresslindring.

Behandlingen starter med afrensning, dybderens, ansigtsscrub og
damp. Herefter ansigtsmaske og afspændende ansigts massage, som fremmer energiflowet og elasticiteten i huden, idet blodstrømmen gennem muskelvævene øges. Den beroligende og plejende ansigts massage løsner ansigts musklerne helt op, og giver en skøn fornemmelse af velvære. . Afsluttende med
økologisk toner, dagcreme og øjencreme.

Priser  

  • Klassisk ansigtsbehandling –  60 minutter (1 pers.) …….. kr. 400,- (2 pers.) ……..kr.   800,-
  • Klassisk ansigtsbehandling –  90 minutter (1 pers.) …….. kr. 580,- (2 pers.) ……..kr. 1.160,-

Luksus ansigtsbehandling

Læn dig tilbage og nyd en helt fantastisk og afstressende luksus ansigtsbehandling, der udover øget velvære også fokuserer på at tilføre anti-aging og forebyggelse af ældning af huden. Når du ligger på briksen, vil du snart glemme alt andet end den dejlige ansigtsbehandling – og give dig hen til nydelsen! Du vil være i hænderne på en kyndig massør, vi starter med en skøn rygmassage derefter afrensning af ansigt, dybderens, ansigts scrub, damp, ansigtsmaske og ansigtsmassage. Imens masken arbejder, masseres vi hovedbund, skulder og arme.  Afsluttende med økologisk toner, dagcreme og øjencreme.

Glæd dig til en behandling, som udover at være effektivt plejende også er en afslappende og forkælende nydelse.

Bestil luksusansigtsbehandling til dig selv eller giv behandlingen i gave til din bedste veninde, datter, mor eller kæreste.

Priser  

  • Luksus ansigtsbehandling –  90 minutter (1 pers.) …….. kr. 600,- (2 pers.) ……..kr. 1.200,-

( Alle tider er inkl. 10 min omklædning.)

Alle behandlinger aftales individuelt mellem klient og behandler afhængigt af behovet, så du altid kan bede om behandling på specifikke steder, hvis du er særligt generet eller øm.

Når I booker parmassage eller massage til 2 personer, foregår behandlingerne i samme rum samtidigt og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).

Få en lækker Klassisk ansigtsbehandling i nyrenoverede og luksuriøse behandlingsrum i centrum af Holstebro – i Midt- og Vestjylland.