Rojanas Historie

Navn Rojana  ( Ro – ja – na )

Rojana er navnet på indehaveren, men navnet stammer fra heltinden i et gammelt Thai-eventyr, Sang-Thong (Guldsneglehuset), hvor Rojana er den yngste af syv prinsesser. Hun er en feminin, smuk, høflig, stærk og intelligent prinsesse, og hun bruger sin visdom til at bedømme folk. Alle Rojanas seks ældre søstre er blevet gift med smukke prinser, Rojana vælger derimod at gifte sig med en grim mand, Jaow-Ngor. Byens børn driller ham, fordi han er så grim, og i vrede over ægteskabet smider kongen Rojana og hendes mand ud af slottet, så de må bo i en lille hytte i udkanten af byen. Men Rojana kan se, at hendes mand bag det grimme ydre er en gylden prins, Sang-Thong, hvis mor, som er dronning i et andet kongerige, har født Sang-Thong som et guldsneglehus. Men Sang-Thongs fars elskerinde er misundelig på dronningen, og smider derfor både dronningen og Sang-Thong ud af slottet, og de må bo i en lille hytte i skoven. Elskerinden ved imidlertid ikke, at Sang-Thong er guld værd, og hvis hun finder ud af det, vil hun dræbe ham. Derfor bliver han forvandlet til en virkelig grim mand, hver gang han forlader hytten. Eventyret om Rojana og Sang-Thong fortæller, at man ikke skal dømme folk på deres ydre, deres familie eller deres rigdom. Man skal bedømme folk på de indre kvaliteter som visdom, viden og godhed.

En betydning indehaveren selv tillægger sit navn, er ’Vær venlig at sige ja til et liv med fred og ro. ’Ro’, som i fred og ro, ’ja’ som i vær åben og sig ja til en positiv forandring for krop og sjæl, og ’na’, der betyder ’vær så venlig’ på Thai.

Derfor er klinikkens slogan: Din indre Ro er vores mål.

I 2007 lærte Rojana om thai-massage fra Wandee, Watpoo-Massage på Bornholm, hvor hun stod i lære. Det ændrede sig dog pludseligt en dag, da en mand, der altid havde haft bevægelsesvanskeligheder med sin venstre arm, begyndte at græde af glæde efter en behandling udført af Rojana. Efter kun 30 minutters behandling kunne han bruge sin venstre arm normalt igen. Denne oplevelse gav Rojana mod på at omlægge sit liv, så hun fremadrettet kunne arbejde med mennesker og sundhed.

Inden hun startede klinikken op, kom Rojana i strid med familien fra både Thailand og Danmark, idet alle var uenige med hendes beslutning om at ligge sin Bachelor-grad til side, og takke nej til et kontorjob, for i stedet at arbejde som Thai-massør, der som erhverv desværre har et dårligt ry i Danmark – men ingen kunne stoppe hende.

I 2008 flyttede Rojana fra Bornholm til Hjerm. Her har hun mødt mange der led af muskelproblemer, og har altid tilbudt dem Remedial/Helbredende massage. De behandlede klienter har efterfølgende følt sig meget bedre tilpas, og har givet hende overordentlig positiv feedback. Disse positive behandlingsoplevelser, fik hende til at beslutte sig for at tage springet fuldt ud, så hun tog til Thailand og tog sin første uddannelse på Thailands førende massageskoler, ’Watpo Traditional Medical School’.

 

Klinikkens opstart

I 2009 åbnede Rojana klinikken, som på det tidspunkt lå i Hjerm, med kun én massagebriks i et ca. 15 kvm2 stort lokale. Siden er kundekredsen vokset støt, specielt gennem positive referencer, da mange klienter har fundet lindring og bedring gennem Rojanas behandlinger.

I 2010 var hun, grundet den stigende efterspørgsel, nødt til at ekspandere, og hun fik et 60 m2 stort lokale på 1. sal i samme bygning. Kalenderen var dog fortsat overbooket, da behandlingerne fortsat steg i popularitet.

I 2013 besluttede hun sig derfor for at flytte thai massage klinikken til hjertet af Holstebro, så hun fik plads til at ansætte dygtige thai-massører, og på den måde være i stand til både at hjælpe flere klienter med akutte problemer, men samtidig tilbyde et bredere udvalg af Spa- og wellnessbehandlinger.

Klinikken består i dag af 120 m2 med 5 massagebrikse. De eksklusive og smukt indrettede lokaler indbyder med en beroligende og hyggelig atmosfære – se lokalerne her, og enhver føler sig godt tilpas. I dag består klinikken af flere forskellige professionelle behandlere, som alle arbejder i klinikken thai massage Holstebro på Østergade 2A, 1th (Over Kaffe Laden), og desuden på forskellige arbejdspladser i Holstebro og omegn. Læs om firmamassage her.