Hot Stone Massage

– Blid –

En fuldstændig kropsbehandling starter med, at lavasten placeres på kroppens energicentre, imens den øvre del af kroppen samtidig masseres med æteriske olier, og varmen fra stenene strømmer derved rundt i kroppen og trænger dybt ned i musklerne. Under massagen kan du mærke hvordan musklerne afspændes, og du bliver så afslappet, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand. Den direkte varme fra lavastenene øger blodcirkulationen og stofskiftet, og tillader massøren at få adgang til de dybere muskellag. Hele kroppen får en dybdevirkende massage med de varme lavasten, og væk forsvinder spændinger, uro og spekulationer. Hot stone massage afhjælper ømme muskler, og er balsam for en stresset sjæl.

Priser

  • Hot Stone Massage – 60 minutter (1 pers.) …….. kr. 500,- (2 pers.) ……..kr. 1.000,-
  • Hot Stone Massage – 90 minutter (1 pers.) …….. kr. 740,- (2 pers.) ……..kr. 1.480,-
  • Hot Stone Massage – 120 minutter (1 pers.) ……. kr. 950,- (2 pers.) …….kr. 1.900,-

(Alle tider er inkl. 10 min. rengøring, omklædning og journalføring)

Husk at alle behandlinger aftales individuelt imellem klient og behandler afhængigt af behovet, så du kan altid bede om fokus på bestemte områder, hvor du er særligt generet eller øm.

Når I booker par-massage eller massage til 2 personer, får I jeres behandlinger i samme rum samtidig og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).

Rojanas eksklusive massageklinik ligger i hjertet af Midt- og Vestjylland, i Holstebro.