Spa 1

Spa 1 er til Jer, der ønsker en afslappende oplevelse i vores jacuzzi. Inviter din kæreste, veninde eller ven på en afslappende og uforglemmelig thai-spa oplevelse midt i Holstebro.

Rojana spa 1 byder på: bodyscrub, jacuzzi med mælkespa/mælkebad, full body aroma massage og hovedbunds- og ansigtsmassage. Under spa-forløbet kan du vælge mellem hvidvin eller champagne, chokolade eller frisk frugt.

Lad kroppen slappe helt af i vores nye jacuzzi, med et 38 grader varmt boblende mælkebad, efter du har fået en bodyscrub, der er speciallavet med Thai-urter. Scrub’en indeholder økologisk sukker, gurkemeje, kanel og tamarind, som har været brugt i Thailand gennem mange år. Produktet er 100 % naturligt. Vores Thai bodyscrub efterlader huden silkeblød. Der venter både hvidvin, frisk frugt og chokolade ved jacuzzien efterfølgende, og oplevelsen af ren velvære fuldendes med 90 minutters full body aromamassage og 30 minutters hovedbunds- og ansigtsmassage. Læs mere om de individuelle behandlinger her (link til behandlingerne).

Spa 1 behandlingen indeholder:

  • 30 minutters body scrub
  • 30 minutters jacuzzi med mælkebad
  • 90 minutters full body aroma massage
  • 30 minutters hovedbunds- og ansigtsmassage
  • Valg mellem hvidvin eller champagne
  • Chokolade og frisk frugt

Priser

  • Rojana Spa 1 – 180 minutter (1 pers.) …….. kr. 1.590,- (2 pers.) ……..kr. 2.890,-

Book en tid online her

En spa-oplevelse i de elegante og indbydende lokaler hos Rojana i Holstebro, er en perfekt wellness gave til ham, hende, dem eller jer. Se mere om gavekort her.

Rojana Spa 2 er ren forkælelse og wellness med bodyscrub, til dig der ønsker en silkeblød og strålende hud kombineret med en energifornyende full body-massagebehandling og afslutningsvist en afslappende hovedbunds- og ansigtsmassage. Se mere her.

Rojana Spa 3 byder på: afslappende jacuzzi og full body aromamassage. Tag en pause og få overskuddet tilbage. En perfekt wellness-oplevelse for alle – ideel gaveide til kæresten, ægtefællen eller veninden. Se mere her.