Anti-cellulite-massage-for-young-woman-in-a-luxury-spaAnti-cellulite massage er, udover at hjælpe naturligt og effektivt med kampen mod cellulite, også er gavnligt på andre måder. Behandlingen forbedrer hudens udseende drastisk, reducerer appelsinhud og strammer huden op, så den både ser glattere og sundere ud.

Hos Rojana i Holstebro anvender vi en speciel Anti-cellulite massage-teknik, hvor vi bruger cellulite cremer, sugekopper og Gu Sha massage, hvor fedtcellerne varmes op, så cellulitecremen kan trænge ind i huden og forbrænde fedtvæv. Behandlingen afsluttes med en afstressende Bodywrap, hvor du virkelig kan mærke, hvordan din hud allerede fra første behandling bliver blød og lækker.

For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at behandlingen kombineres med motion og udstrækningsøvelser, at der spises grønt og proteinrigt, og at du sparer på sukker og kulhydraterne – især efter kl. 14.00, og desuden at du kun spiser i meget begrænsede mængder (helst slet ikke) efter kl. 18.00.

Priser

  • Anti-cellulite behandling  – 60 minutter (1 pers.) ……… kr. 500,- (2 pers.) …..….kr. 1.000,-

(Alle tider er inkl. 10 min. omklædning og journalføring.)

Husk at alle behandlinger aftales individuelt mellem klient og behandler afhængig af behovet, så du kan bede om fokus på bestemte områder, hvis du er særligt generet og øm.

Når I booker parmassage eller massage til 2 personer, får I jeres behandlinger i samme rum samtidig og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).

Find klinikken i hjertet af Holstebro – tæt på Herning og Struer.