Olie Massage

Full body olie massage er en behandling med æteriske olier uden parfume eller dufte. Har du meget ømme muskler, er denne behandling optimal, da vi masserer helt ned i de dybeste muskellag. Massøren påfører olie, og masserer med brug af både hænder, arme og albuer. Det vil løsne alle musklerne op, og hele kroppen bliver behandlet. Olie massage mindsker træthed, og forøger samtidig energiniveauet, uanset om du har muskelsmerter i ryg, skuldre, nakke, ben eller arme. Mange, uanset alder, døjer med smerter i muskler, men de fleste får først gjort noget ved det, når smerterne bliver udholdelige. Det er derfor absolut det bedste, at forebygge så smerterne løbende holdes nede, og musklerne bliver løsnet for spændinger, hvilket også giver langt bedre velvære i hverdagen. Det er vigtigt at huske at vedligeholde kroppen, da det har en stor påvirkning på sindet. Det er ikke for sjov, at man siger, at massage er godt for krop og sjæl – det er sandt, så forkæl dig selv med en terapeutisk oliemassage, og få mere energi til at håndtere hverdagens udfordringer.

Olie Massagen er opdelt i to typer

 • Klassisk Olie Massage:  Til dig der trænger til afslapning. Blid teknik vil få dig til at slappe helt af. Hvis du ønsker at massøren skal løsne op for eventuelle problemer eller tage lidt hårdere fat, så bestil venligst
  en Dybdegående Oliemassage.
 • Dybdegående Olie Massage.  Er til dig der vil mærke behandlingen efter du har forladt briksen. Fra medium til hård massage afhængigt af dit behov. Massør anvender håndflade, tommelfinger underarm, albue og måske knæ og masserer hårdt fra top til tå, hvilken lindrer og fjerner ømhed i musklerne. 

Priser  

 • Klassisk Olie Massage – 30 minutter (1 pers.) …….. kr. 290,- (2 pers.) ……..kr.    580,-
 • Klassisk Olie Massage – 60 minutter (1 pers.) …….. kr. 400,- (2 pers.) ……..kr.    800,-
 • Klassisk Olie Massage – 90 minutter (1 pers.) …….. kr. 590,- (2 pers.) ……..kr. 1.180,-
 • Klassisk Olie Massage – 120 minutter (1 pers.) ……. kr. 750,- (2 pers.) …….kr. 1.500,-
 • Dybdegående Olie Massage – 60 minutter (1 pers.) …….. kr. 450,- (2 pers.) ……..kr.    900,-
 • Dybdegående Olie Massage – 90 minutter (1 pers.) …….. kr. 660,- (2 pers.) ……..kr. 1.320,-
 • Dybdegående Olie Massage – 120 minutter (1 pers.) …… kr. 850,- (2 pers.) ….….kr. 1.700,-

(Alle tider er inkl. 10 min. rengøring, omklædning og journalføring)

Book en tid online her

Alle behandlinger aftales individuelt mellem klient og behandler afhængigt af behovet, så du kan bede om fokus på specifikke områder, hvis du er særligt generet eller øm.

Når I booker par-massage eller massage til 2 personer, får I jeres behandlinger i samme rum samtidig og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).

Find Rojana’s nyrenoverede massagelokaler i hjertet af Holstebro – Thai massage– ikke langt fra Herning og Struer.