Gavekort

Til Olie Massage, Nuad Thai, Hot stone massage, Thai fod Massage eller til alle behandlinger og produkter i klinikken.

Gavekort udstedes til alle behandlinger og produkter i klinikken.

Gavekort kan betales og afhentes personligt i klinikken mandag-lørdag (ikke søn-, helligdage, hvor receptionen altid har lukket).

Adresse

Østergade 2A, 1th
7500 Holstebro

Hverdage kl. 08.00 – 16.00 og lørdage kl. 10-14
Gavekort kan efter aftale evt. afhentes i Hjerm, hvis du ikke kan nå at afhente det i vores åbningstid.

 

Har du fået et gavekort

Har du modtaget et gavekort til massage, eller andre behandlinger, booker du en tid, og medbringer gavekortet som betaling. Alle gavekort udstedes på beløb, og udbetales ikke i kontanter.

Bruger du ikke hele dit gavekort, nedskrives det til den nye værdi, så du kan komme igen, og indløse restværdien til en anden behandling. Ligeledes kan du supplere beløbet op, hvis du ønsker en anden behandling end gavekortets pålydende.

Gavekort kan anvendes til alle behandlinger og produkter i klinikken. Bruges gavekortet kun delvist, nedskrives gavekortet til restbeløbet, som kan bruges i klinikken.

Bestilles behandling til højere værdi end gavekortets værdi, afregnes differencen kontant eller med kort i klinikken. Alle gavekort udstedes på beløb, og der tages forbehold for ændringer i priserne på alle behandlinger og produkter på indløsningstidspunktet.

 

Købers ansvar

Ved alle gavekort gælder det, at du og modtageren selv har det fulde ansvar for sikker opbevaring af gavekortet.

 

Leveringsområde

Du kan også bestille gavekort via e-mail info@rojana.dk. Vi sender gavekortet efter registrering af betaling ved netbank. Vi sender gavekort til adresser i hele Danmark gratis.

Bank: Hvidbjerg Reg.nr.: 7500 Kontonr.: 0001206954
IBAN kontonummer : DK1075000001206954
SWIFT-adresse/BIC : HVBADK21

 

Gyldighed

Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdato og kun med rette underskrift. Gavekort er personlige, og kan ikke udbetales i kontanter.

Har du spørgsmål vedrørende et gavekort, er du altid velkommen til at kontakte Rojana Panthama direkte, på telefon 3011 1572 (bedst i hverdage mellem kl. 08.00 -16.00) eller på mail til info@rojana.dk