Gavekort

Et gavekort til en wellness behandling, par massage, thai massage, spa eller en akupunktur er en populær

fødselsdagsgave, julegave eller bryllupsgave. Gavekort til valgfri behandling hos Rojana Massage Holstebro.

En skøn personlig gave som giver modtageren lidt luksus i den måske travle hverdag.

Hos os giver vi kvalitets behandling og fuld valuta for pengene.

Du kan købe gavekortet  online som et print-selv bevis, eller du kan købe et pænt kort, med flotte billeder i klinikken fra mandag-fre ( 8:30-16:00 )

Adresse

Østergade 2A, 1th
7500 Holstebro

Hverdage kl. 08.00 – 16.00.

 

Har du fået et gavekort

Har du modtaget et gavekort til massage, eller andre behandlinger, booker du en tid, og medbringer gavekortet som betaling. Alle gavekort udstedes på beløb, og udbetales ikke i kontanter.

Bruger du ikke hele dit gavekort, nedskrives det til den nye værdi, så du kan komme igen, og indløse restværdien til en anden behandling. Ligeledes kan du supplere beløbet op, hvis du ønsker en anden behandling end gavekortets pålydende.

Gavekort kan anvendes til alle behandlinger og produkter i klinikken. Bruges gavekortet kun delvist, nedskrives gavekortet til restbeløbet, som kan bruges i klinikken.

Bestilles behandling til højere værdi end gavekortets værdi, afregnes differencen kontant eller med kort i klinikken. Alle gavekort udstedes på beløb, og der tages forbehold for ændringer i priserne på alle behandlinger og produkter på indløsningstidspunktet.

 

Købers ansvar

Ved alle gavekort gælder det, at du og modtageren selv har det fulde ansvar for sikker opbevaring af gavekortet.

 

Print selv gavekort

Gavekortet købes online på faste beløb fra kr. 100 til kr. 3.000.
Ved at klikke på det ønskede gavekort, inden det lægges i indkøbskurven, kan du skrive navnet på modtageren af gavekortet.
Efter køb fremsendes en kvittering på e-mail, hvorefter gavekortet er vedhæftet som et billede til print, med kode der kan bruges i vores klinik.
Køb gavekort her

 

Gyldighed

Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdato og kun med rette underskrift. Gavekort er personlige, og kan ikke udbetales i kontanter.

Har du spørgsmål vedrørende et gavekort, er du altid velkommen til at kontakte Rojana Panthama direkte, på telefon 3011 1572 (bedst i hverdage mellem kl. 08.00 -16.00) eller på mail til info@rojana.dk