Nuad Thai

– Medium til hård

Nuad Thai eller Traditionel Thai massage er en 2500 år gammel tradition. Den bygger på teorier i indisk yoga og ayurveda og på traditionel kinesisk medicin, men er tilpasset thailandske traditioner. Thai massagen foregår påklædt, i tøj der udleveres i klinikken. Det er er en healende massageform (oliefri behandling), hvor vi kombinerer langsom, rytmisk massage udført med hænder, underarm, albue og fødder med yoga-lignende strækøvelser og mange gyngebevægelser. Den har lighedspunkter med yogaens udstrækning og fokusering på kroppens energibaner, og rummer også elementer af akupressur. Massagen løsner op for blokeringer, og giver blødere led, bedre muskelbalance og øget energi.

Massøren kan, alt efter ønske, anvende en thailandsk balsam på de områder, hvor der er særligt behov for at løsne musklerne op.

Priser

  • Nuad Thai – 90 minutter (1 pers.) …….. kr. 600,- (2 pers.) ……..kr. 1.200,-
  • Nuad Thai – 120 minutter (1 pers.) ……. kr. 900,- (2 pers.) …….kr. 1.800,-

(Alle tider er inkl. 10 min. rengøring, omklædning og journalføring)

Alle behandlinger aftales individuelt imellem klient og behandler afhængigt af behovet, så du kan bede om fokus på et bestemt område, hvis du er særligt generet eller øm.

Når I booker par-massage eller massage til 2 personer, får I jeres behandlinger i samme rum samtidig og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).

Få en energifornyende Nuad thai-massage i nyrenoverede og luksuriøse behandlingsrum i centrum af Holstebro – i Midt- og Vestjylland.