Prisliste

Bemærk at alle behandlinger aftales individuelt mellem klient og behandler afhængigt af behovet, så du kan bede om fokus på bestemte områder, hvis du er særligt generet eller øm. Alle behandlingstider er inklusive omklædning og journalføring.

Læs mere…

Klippekort

Klippekortet gælder til de behandlingstyper, der koster 350,- i timen.

Klippekortet er gyldigt i tre år fra udstedelsesdatoen.

Klippekortet er personligt og udstedes til enkeltpersoner, par og firmaer. Klippekortet kan kun bruges af den/de personer, det er udstedt til. Legitimation kan kræves forevist på forlangende.

 

Læs mere…

Betaling

Du kan betale forud for en behandling via netbank. Laver du rettidigt din behandling om, eller bliver forhindret i at komme til den forudbetalte behandling, og afbestiller rettidigt (24 timer før), sender du os en mail, og beløbet vil blive refunderet til en af dig anvist bankkonto.

Læs mere…

Firma ordning

Stabilitet og højt fagligt niveau med veluddannede massører. Vi behandler typisk for ondt i ryggen, smerter i skuldre og nakke, hovedpine osv. Årsagen er ofte stillesiddende monotont arbejde, lange arbejdsdage foran pc’en i forkerte arbejdsstillinger mv.

Læs mere…

Gavekort

Til Olie Massage, Nuad Thai, Hot stone massage, Thai fod Massage eller til alle behandlinger og produkter i klinikken.

Gavekort udstedes til alle behandlinger og produkter i klinikken.

Gavekort kan betales og afhentes personligt i klinikken mandag-lørdag (ikke søn-, helligdage, hvor receptionen altid har lukket).

Læs mere…