Massage for gravide

Den blide massage er udviklet specielt til gravide.

I vores nyrenoverede og eksklusive lokaler, ligger du på siden og på ryggen, i briksene der måler 90×200. Vi har valgt at prioritere sikkerheden højest, og derfor har vi fravalgt at have de specialkonstruerede brikse til gravide. De er ikke er optimale for hverken dig eller dit ufødte barn, idet man som højgravid (5 måneder og derover) hviler med for stor en vægt foran, så man ikke kan holde kroppen i forsvarlig balance, og skal anstrenge hofte og rygsøjle med for stor en belastning. Når man er højgravid er det naturligt at ligge på siden eller på ryggen. Vi udfører derfor massage for gravide, imens du ligger på siden og/eller på ryggen, da muskulaturen langt bedre kan slappe af, og du rent faktisk kan nyde din massage.

Vi kombinerer tekniske aspekter fra akupunktur med ekstra massage på de punkter, hvor det både styrker fosterets vækst og moderkagen, ligesom behandlingen øger blodcirkulationen og reducerer hævelser og ømhed. Du efterlades med en skøn følelse af velvære, og en dejligt afslappet fornemmelse i hele kroppen.

Priser

  • Behandling    1    time   (60 minutter)                         400 kr./60 min
  • Behandling    1.1/2    time   (90 minutter)                   590 kr./90 min
  • Behandling  v/ Rojana Panthama 60 min                   650 kr./60 min

Ønsker du en massage, der kan sætte fødslen i gang (fra 38 uger), kan du bestille Massage for gravide v/ Rojana Panthama 60 min.

(Alle tider er inkl. 10 min. rengøring, omklædning og journalføring)

Book en lindrende behandling til massage for gravide hos Rojana i de elegante og afslappende lokaler i centrum af Holstebro.