Anti-cellulite

Anti-cellulite massage reducerer appelsinhud, og strammer huden op, så den kommer til at se glattere og sundere ud.

Læs mere…

Aroma Massage

Full body aroma-massage med æteriske olier fra nærende og velduftende urter og blomster, er en meget afstressende og behagelig massageform.

Læs mere…

Head & Face massage

Head & Face – Hovedbunds- og ansigtsmassage giver en afslappende ro. Massagen udføres med akutryk, blandt andet på nakke, skuldre og i hovedbunden, og afsluttes med en afslappende ansigtsmassage.

Læs mere…

Hot Stone massage

Hot stone massage er udviklet af indianerne for flere hundrede år siden. Opvarmede lavasten placeres på kroppens energicentre, og varmen vil, kombineret med massage, sprede sig i kroppen og trænge dybt ind og afspænde musklerne.

Læs mere…

Olie massage

Full body olie massage med æteriske olier er særdeles velegnet til sportsskader, stresslindring og smertende muskler og led. Massøren bruger hænder, arme og albuer, så musklerne løsnes helt op, og de æteriske olier virker terapeutisk på både krop og sind.

Læs mere…

Massage for gravide

Hos Rojana i Holstebro er massage for gravide blid, men effektiv. Vi anbefaler, at du kommer inden du får lændesmerter, og generelt før ryggen begynder at gøre ondt. Massagen gør det nemmere og mere behageligt at komme godt igennem graviditeten.

Læs mere…

Nuad Thai Massage

Nuad Thai Massage er en over 2500 år gammel tradition, der er tilpasset thailandske traditioner. Nuad Thai er en oliefri massage, der kombinerer rytmisk massage med yoga-lignende strækøvelser og gyngebevægelser.

Læs mere…

Thai fod massage

Thai fodmassage er en mere end 3000 år gammel behandlingsform fra Kina. Behandlingen er god for blandt andet migræne, stress, søvnproblemer, allergi og meget andet.

Læs mere…

Thai Orchid

Thai Orchid er en blanding af fodbad, Thai fodmassage, valgfri full body olie- eller Nuad Thai-massage + let hovedbunds- og ansigtsmassage.

Læs mere…

Thai urtebold massage

Thai urterbold-massage kaldes også for Thailands gamle visdom, og er en 400 år gammel massageteknik med full body massage med essentielle olier efterfulgt af massage med stofposer indeholdende 22 forskellige thai-urter.

Læs mere…