Thai Urtebold Massage

Thai full body urtebold massage er en 400 år gammel massageteknik, der kendes som Thailands gamle visdomsmassage. Hele kroppen masseres med essentielle olier, og som afslutning masseres kroppen med varme stofposer (urtebolde), der er fyldt med 22 forskellige thai-urter. Urterne trænger ind i kroppen, forøger blodcirkulationen, lindrer ømheder og spændinger, og giver fornyet energi. En urtebold massage giver krop og sind en beroligende fornemmelse af velvære, sundhed og ren nydelse.

Thai Urtebold massage har mange gavnlige effekter. Behandlingen virker afstressende, lindrer ømhed og smerter i musklerne, nedsætter muskelspændinger, heler og plejer huden, øger blodtilførsel til huden, og giver derved huden et sundere udseende, hjælper på fordøjelsen ved massage på maven, og den stimulerer lymfedræning.

Bestil venligst tid mindst 2 timer inden massagen, da urteboldene skal dampes.

 

Priser

  • Urtebold Massage – 60 minutter (1 pers.) …….. kr. 400,- (2 pers.) ……..kr. 800,-
  • Urtebold Massage – 90 minutter (1 pers.) …….. kr. 580,-    (2 pers.) ……..kr. 1.160,-
  • Urtebold Massage – 120 minutter (1 pers.) ……. kr. 750,- (2 pers.) …….kr. 1.500,-

( Alle tider er inkl. omklædning og journalføring.)

Alle behandlinger aftales individuelt imellem klient og behandler afhængigt af behovet, så du kan bede om fokus på et bestemt område, hvis du er særligt generet eller øm.

Når I booker parmassage eller massage til 2 personer, får I jeres behandlinger i samme rum samtidig og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).

Book en tid til urtebold-massage ved Rojana – i hjertet af Holstebro – nær Herning og Struer.