Thai Fodmassage

Fodmassage, som oprindelig stammer fra Kina, er en mere end 3000 år gammel behandlingsform. Stimulering af punkter under fødderne påvirker kroppens organer, hvilket giver bedre blodcirkulation, øger energien i organerne, og bringer samtidigt kroppen i bedre balance.

Fodmassage anvendes ved hovedpiner, migræne, smerter i led og muskler, stress, søvnproblemer, kredsløbsproblemer, fordøjelsesbesvær, allergi og luftvejslidelser. Behandlingen hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer, som ofte er kilden til smerter eller ubehag.

Med en Thai Fodmassage hos Rojana Massage Holstebro, starter du med et fodbad hvorefter fødderne masseres i dybden. De specifikke punkter på fødderne er i direkte forbindelse med områder og organer i kroppen. Føddernes reflekszoner masseres, og behandleren trykker med fingre, træpind og knogler. Fodmassagen afsluttes med en let massage i skuldre og nakke, for at øge blodcirkulationen til og fra hovedet, hvilket fuldender behandlingen. Efter endt massage mærkes en dejlig lethed i fødderne, og du fornemmer velværen i hele kroppen.

 

Priser

  • Thai Fodmassage – 30 minutter (1 pers.) …….. kr. 200,- (2 pers.) ……..kr. 400,-
  • Thai Fodmassage – 60 minutter (1 pers.) …….. kr. 350,-    (2 pers.) ……..kr. 700,-

( Alle tider er inkl. omklædning og journalføring.)

Alle behandlinger aftales individuelt imellem klient og behandler afhængigt af behovet, så du kan bede om fokus på et bestemt område, hvis du er særligt generet eller øm.

Når I booker par-massage eller massage til 2 personer, får I jeres behandlinger i samme rum samtidig og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).

Find Rojanas nyrenoverede massageklinik i hjertet af Holstebro – nær Herning og Struer.